Lorelei Zomer festival

Hallo mooie vrouw,

Mijn naam is Mirella en ik heb de afgelopen 15 jaar in het Buitenland gewoond waarvan de laatste 7 jaar op het Suryalila Retreat Center in zuid Spanje. Hier heb ik mijn workshops ontwikkeld en gedeeld. Sinds februari 2018 ben ik terug in Nederland. Ik vind het geweldig dat ik deze zomer een van mijn workshops op het Lorelei Zomerfestival kan delen.

Lorelei vrouwenfestival workshop:

De diepe kracht van je cyclus: Menstrual Cycle Awareness

 

Elke cyclus wissel je, per week, tussen vier verschillende energiefases die worden aangestuurd door het wekelijks veranderen van je hormonen en door het innerlijke ritme van je menstruatiecyclus. Deze vier fases noemen we de innerlijke seizoenen. Net als de seizoenen van het jaar hebben deze innerlijke seizoenen grote gevolgen voor je gedachten, je stemming en hoe je je fysiek voelt.

In een maand ben je dan net vier ‘verschillende’ vrouwen; elk met haar eigen behoeftes en verlangens, met haar eigen innerlijke kracht en uitdagingen.

Je menstruatiecyclus is als je beste vriendin oftewel je innerlijke wijsheid!

Ze ‘vertelt’ je bijvoorbeeld wanneer het de beste tijd is om een salarisverhoging aan je baas te vragen, wanneer je het best met iets nieuws kunt beginnen of voluit te gaan. Ze vertelt je wanneer je je man of partner vraagt om voor de kinderen te zorgen. Je cyclus vertelt je wat er niet werkt in je leven en ze vertelt je wanneer het tijd is om wat extra te slapen of juist vroeg op te staan. Ze vertelt je nog veel meer…

 

inner seizoenen van de vrouw

Samen verkennen en verdiepen wij:

  • De “vier innerlijke seizoenen” die de vier weken van de cyclus vertegenwoordigen; hoe haal je het beste uit iedere week.
  • De mannelijke en vrouwelijke kanten van onze cyclus en de krachten die ze ieder afzonderlijk in zich dragen.
  • De vijf “kamers” van de menstruatie: de verschillende fasen waar je je tijdens je menstruatie ‘week’ doorheen beweegt. Deze fase begint een paar dagen voordat je ongesteld wordt tot een paar dagen nadat het bloeden is opgehouden.

 

Wat links om me beter te leren kennen:

Ontmoet Mirella 😉

Meer over Menstrual cycle awareness   en de workshop

Als je het leuk vind kun je lezen over het ritueel dat ik maandelijks met mijn dochter doe als ik ongesteld ben.

 

Praktische informatie:

Lorelei vrouwenfestival 2 is van 24 t/m 26 augustus 2018

Waar: Groepskampeerterrein De Banken in Zeewolde

Deze workshop  is op zondag 26 Augustus van 9.30-12.30

Tent 6, veld 2B

Inschrijven voor de workshop kan ter plekke.

Meer informatie over het festival vind je op http://www.loreleifestival.nl