Ontmoet Mirella

Mirella van Staveren

Ik ben Mirella

Ik ben Mirella, ik ben geboren in 1970 en gelukkig getrouwd met Harry en bovendien toegewijde moeder van een dochter van 8 jaar. Mijn leven stond op haar kop toen ik 27 was (1997): er werd ME/Chronischevermoeidheidssyndroom vastgesteld. Binnen 24 uur verloor ik al mijn energie en moest overal naartoe gebracht worden in een rolstoel. Mijn herstel met behulp van alternatieve geneeswijzen was het begin van een transformatie dat mijn leven radicaal veranderde.

Vier jaar na mijn diagnose ben ik in 2002 op Venwoude Levenschool, gaan wonen voor een jaar van persoonlijke ontwikkeling  en spirituele ontwikkeling. Sindsdien heb ik verschillende leraren en trainingen gevolgd. In 2014 begon ik mijn tijd te wijden aan het studeren van Menstrual Cycle Awareness (MCA) en het ontdekken van vrouwelijkheid.

Het was in die tijd dat ik verliefd werd op mijn cyclus. Ik kreeg een diepe waardering voor vrouwelijkheid, vrouwen en het zien van hun innerlijke pracht en kracht.

Ik begon van mezelf te houden.

Een relatie met mezelf

En nu, na jaren van innerlijke strijd houd ik van mijn zwaardere lichaam.  Ik houd van mijn steeds veranderende emoties omdat ik ze begrijp. Ik geniet van het flirten met mezelf en met anderen.  Eten doe ik met plezier en ik voel me vrij. Sinds het implementeren van de ideeen van Laura Doyle, heb ik  een prachtige relatie met mijn man maar eigenlijk nog meer met mezelf. Sinds 2009 ben ik trotse moeder van een vrijzinnige prachtige dochter. Dagelijks oefen ik met het nemen van verantwoordelijkheid voor mijn passies, behoeftes en verlangens. Natuurlijk is dit niet altijd makkelijk maar ik vind de uitdaging geweldig, met vallen en opstaan.

Home sweet home

Sinds 2004 woonde ik in Israel, Wales en de VS. De laatste 7 jaar heb ik doorgebracht in Spanje waar ik woonde en werkte met mijn gezin op het Suryalila yoga retraite centrum. Hier begon ik MCA en Sensualiteit workshops te geven.
Toch ben ik ontzettend blij dat ik ben terug in mijn geboorteland Nederland en ik zit vol passie en liefde voor mijn cyclus en mijn sensualiteit. Mijn droom is om dit met jou te delen.
Ik verheug me erop je te ontmoeten!

Mirella xxx

Ontmoet mijn familie

Harry, Mirella en Leela

Klik voor mijn hele verhaal

Naar Blog over Mirella