www.mirellavanstaveren.nl

Fully Feminine Testimonials

Vrouw Zijn

Wijze Vrouw

Zachte Vrouw

Sensuele Vrouw

Waardevolle woorden van klanten

“Mirella is een geweldige, speelse en wijze vrouw die fantastische workshops geeft, gebaseerd en voortboordurend op haar passie, haar innerlijk werk en al de kennis die ze heeft opgedaan. Ik had het geluk om haar bij beide workshops bij te staan te assisteren. Haar werk – zowel met Menstrual Cycle Awareness als de Sensualiteit workshop – heeft me geïnspireerd, onderwezen, geraakt, gekieteld en heeft me laten uitgroeien tot de vrouw die ik altijd al wilde zijn. De workshops zijn erg verschillend, maar brengen beide evenveel verandering teweeg. Mirella weet heel goed hoe ze een veilige omgeving moet creëren waar ik al vele vrouwen heb zien opbloeien, delen en groeien. En oh my, wat is ze speels! Je moet Mirella haar sensualiteit eens zien demonstreren. Ik zeg het je, een druif zal nooit meer hetzelfde zijn! Mirella, je bent een geweldige, grappige en mooie vrouw en je zal nog zo veel andere vrouwen inspireren om de stralende, mooie vrouwen te worden die ze diep van binnen al zijn.”

Ellen Aarts34 uit Nederland. Internationale yoga lerares en burnout coach

“Het afgelopen jaar dat ik met Mirella heb samengewerkt veranderden mijn leven. Toen we elkaar hadden ontmoet was ik erg zelfbewust, ik was ten einde raad als het ging om eigenliefde en ik vond seksualiteit erg ongemakkelijk – laat staan sensualiteit! Mirella belichaamt alles wat ze vrouwen wil leren en ik leerde het meeste door elke dag met haar om te gaan, te zien dat ze zich helemaal prettig voelt in haar eigen lichaam en van haar lessen te leren. Ze paste de dingen die ze ons leerde ook daadwerkelijk toe in haar eigen leven, wat voor mij heel belangrijk is bij een lerares.
Ik heb het geluk gehad om bij een aantal van Mirella’s workshops te hebben bijgewoond en vond ze allemaal geweldig om verschillende redenen. Ze is professioneel, vriendelijk, hartelijk en heel gezellig! Ik wou dat ik een megafoon had waarmee ik elke vrouw op de wereld kon vertellen hoe geweldig ze is.”

Amelia Griffiths33 uit Engeland. Onderneemster en Internationale yoga lerares (vertaald uit Engels)

“Mirella’s workshop stelt je in staat om je vrouwelijkheid te hervinden doormiddel van een aantal zorgvuldig uitgedachte eenvoudige oefeningen, die je na de workshop alleen kunt doen en die mindfulness en plezier met elkaar verbinden. Mirella, jij bent de Godin van Fully Feminine en ik ben je dankbaar voor het verwijderen van de blokkades in mij. Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.”

Maria Beddoe48 uit Spanje, chef kok (vertaald uit Engels)

“De eerste keer dat ik de kracht van sensualiteit zag werden mijn ogen geopend voor een wereld vol genot die binnen handbereik ligt, maar waar we veel te weinig gebruik van maken. Ik beveel het iedereen aan!”

Rebecca Nadja Illiguit Duitsland (vertaald uit Engels)

“Ik had het geluk om Mirella’s sensualiteitsworkshop te kunnen bijwonen bij het Suryalila Retreat Centre. Ik kan deze workshop aan iedereen aanbevelen die graag in contact wil komen met haar innerlijke sensualiteit en hoe je deze naar buiten brengt. Mirella biedt erg veel ondersteuning en is een getalenteerd spreker. Ze begeleidde ons op een prachtige sensuele reis die zowel leuk als educatief was en een omgeving creëerden waarin iedereen zich veilig voelde en openstond om te ontdekken wat sensualiteit is.”

Lidiya Petkova30 uit Bulgarije. Personal assistant en marketing. (vertaald uit Engels)

“Ik, een vrouw van 64, ervaarde de workshop als zeer waardevol. Had eerst een vooroordeel dat het meer over seksualiteit zou gaan, maar dat bleek onjuist.
In de workshop krijg je op een liefdevolle manier aangereikt hoe je jezelf met kleine/verrassende dingen kunt verwennen en heel lief voor jezelf kunt zijn.
Ook staat Mirella stil bij wat jou ervan weerhoudt jezelf de aandacht te geven die je verdient. Een aanrader, zeker de manier waarop Mirella het geeft, gewoon als een van ons. Bedankt voor een mooie/liefdevolle avond.”

Carla de Geus64, uit Nederland. Trainer, adviseur

“Ik dacht vooral dat deze workshop niet geschikt zou zijn voor mij, maar door de manier waarop Mirella de workshop leidde en op een echte manier gestalte gaf, ging het helemaal bij me passen.”

Margreet Kooistra59, uit Nederland, Zelfstandig trainer en coach

 Dit is mijn favoriete gedicht van Maya Angelou.

Of je het nou gelooft of niet, of je het voelt of niet en of je het weet of niet.

Phenomenal woman: That’s you!

 xxx en liefs,

Mirella

 

Phenomenal Woman

Pretty women wonder where my secret lies.
I’m not cute or built to suit a fashion model’s size
But when I start to tell them,
They think I’m telling lies.
I say,
It’s in the reach of my arms,
The span of my hips,
The stride of my step,
The curl of my lips.
I’m a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That’s me.
I walk into a room
Just as cool as you please,
And to a man,
The fellows stand or
Fall down on their knees.
Then they swarm around me,
A hive of honey bees.
I say,
It’s the fire in my eyes,
And the flash of my teeth,
The swing in my waist,
And the joy in my feet.
I’m a woman
Phenomenally.
 Phenomenal woman,
That’s me.
Men themselves have wondered
What they see in me.
They try so much
But they can’t touch
My inner mystery.
When I try to show them,
They say they still can’t see.
I say,
It’s in the arch of my back,
The sun of my smile,
The ride of my breasts,
The grace of my style.
I’m a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That’s me.
Now you understand
Just why my head’s not bowed.
I don’t shout or jump about
Or have to talk real loud.
When you see me passing,
It ought to make you proud.
I say,
It’s in the click of my heels,
The bend of my hair,
the palm of my hand,
The need for my care.
’Cause I’m a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That’s me.